Sporten

De Sprookjesboom biedt de mogelijkheid aan om alle kinderen te laten sporten bij van Hellemond sport. De leidsters van het kinderdagverblijf begeleiden de kinderen van en naar de sportschool. De enige kosten die daar voor gerekend worden zijn de kosten voor de desbetreffende sport, deze wordt zelf door de ouder aan de sportschool betaald.

De Sporten waar uit gekozen kunnen worden zijn als volgt:

Judo

Judo is een intensieve verdedigingssport, met nadruk op behendigheid en evenwicht. Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het leren vallen. De technieken bestaan uit grond- en werptechnieken. Bij Van Hellemond Sport geven we judolessen voor alle leeftijden:

– Judo vanaf 2 jaar: tuimeljudo
– Judo vanaf 4 jaar: Jeugdjudo

KidsJam

Een swingende les waarin kinderen vanaf 3 jaar leuke dansjes leren op hippe muziek. Je leert verschillende danscombinaties. Bewegen op muziek maakt het lichaam soepel en actief. 2 keer per jaar geven ze een dansuitvoering. Daar mogen je ouders, opa en oma, familie en vrienden komen kijken hoe jij staat te swingen!

Zwemles

Vanaf drie jaar is het mogelijk dat kinderen zwemles krijgen dit is op maandag ochtend in groepjes van maximaal acht kinderen. De kinderen leren op deze leeftijd de basistechnieken en worden voorbereid op de zwemlessen vanaf vier jaar.

Wij verzorgen de zwemlessen van maandag t/m vrijdag voor kinderen vanaf vier jaar. Voor de kinderen is dit extra leuk omdat ze met kinderen van de bso naar zwemles gaan en elkaar ook goed ondersteunen. Iedere week kijken de kinderen weer uit naar de zwemlessen.

Verzorging voor de kinderen is ook heel belangrijk. Niet alle kinderen hebben dezelfde verzorging nodig. Met de ouder wordt dan ook besproken welke verzorging het beste bij uw kindje pas. In het dagschriftje worden belangrijke dingen opgeschreven zodat we ook terug kunnen kijken op de verzorging en zo tot de beste manier kunnen werken.  

 

Het pedagogisch doel van De Sprookjesboom is eraan bij te dragen dat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige mensen die hun…Lees meer
De Sprookjesboom biedt kinderen veiligheid en geborgenheid. Kinderen hebben een sfeer van geborgenheid nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Lees meer
Wij leren kinderen sociaal vaardig worden. Enerzijds leren we ze weerbaar te worden door voor zichzelf op te komen, anderzijds leren zij…Lees meer
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

  • bg-sprookjesboom

We hebben een nieuwe naam!!

Na 23 jaar met trots Kinderopvang Nijntje te heten moesten we onze bedrijfsnaam wijzigen van […]

  • IMG-20150217-WA0006

Carnaval!!

Wij hebben dit jaar weer Carnaval gevierd. De kinderen hebben zich verkleed en we hebben […]

  • IMG-20150105-WA0002

En weer twee peuters op zwemmen

In januari zijn zijn Gwen en Jesse begonnen met peuterzwemmen.  We wensen Jesse en Gwen veel […]