Team Kinderdagverblijf Nijntje

Ons team van de dagopvang bestaat uit 6 medewerkers. Wij vinden het prettig om de ouders en kinderen een vast en vertrouwd gezicht te kunnen bieden. Kwaliteit staat bij ons bovenaan en de wensen van het kind/ouder ook. De kinderen kunnen zich makkelijk hechten aan het personeel omdat ze altijd hetzelfde gezicht op de groep hebben. Wij hebben voldoende vast personeel in dienst zodat wij ziektes en vakanties intern kunnen opvangen.

Teamleden

Renate
RenatePedagogisch medewerkster
Ik werk sinds oktober 2009 bij kinderdagverblijf Nijntje. Zelf heb ik 1 kind en die gaat ook gezellig mee om te spelen en heeft veel pret!! Ik werk op de dinsdag, woensdag en donderdag op de blauwe groep, dit doe ik met plezier we hebben een gezellig
team en lieve kinderen waar we leuke creatieve en leerzame activiteiten mee doen.
Kirsten
KirstenPedagogisch medewerkster
Ik ben 28 jaar. Ik heb 3 kinderen faith, elize en Jesse. Mijn 2 dochters zitten op de naschoolse opvang en mijn zoontje zit op de rode groep. Ik werk van maandag t/m vrijdag op de blauwe groep. Ik werk sinds mei 2010 met veel plezier bij nijntje.
FIk ben bij nijntje komen werken, omdat ik graag samen werk met kinderen. De ontwikkeling bij kinderen spreekt me er aan. Ik vind de groepsindeling erg leuk van 0-4 jaar, de kleitjes leren van de grotere kinderen en de grotere kinderen leren zorgzaam te zijn voor de kleinere kindjes. Ik vind het fijn om bij nijntje te werken, een gezellig team en een huiselijke sfeer wat ik erg belangrijk vind.
Marjolein
MarjoleinPedagogisch medewerkster
Ik ben Marjolein Smit en ben 26 jaar. Ik ben sinds 2007 werkzaam bij kinderopvang nijntje en werk van maandag t/m vrijdag. Ik sta op de blauwe groep en ben ook werkzaam op de bso. Ik vind het erg leuk om bij nijntje te werken. Ik heb zelf 2 kinderen en die gaan met net zoveel plezier naar nijntje toe als ik zelf.
 
Silvia
SilviaPedagogisch medewerkster
Ik ben silvia van velzen ik ben moeder van 2 kinderen. Ik werk al vanaf 2007 bij nijntje en heb het erg naar me zin. Ik vind het leuk om met de kinderen te spelen. Ik werk van maandag t/m vrijdag. Ik vind het leuk dat het een kleinschalig kdv is zodat we alle kinderen bij ons op de opvang kennen en alle ouders ook persoonlijk kennen. Ik werk op de bso en op de blauwe groep.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven