Reviews BSO Hilversum

Per 26 februari 2015 is de naam van Kinderopvang Nijntje gewijzigd in Kinderopvang De Sprookjesboom.

Kleinschalig kinderdagverblijf met persoonlijke, warme benadering van kinderen en ouders en zeer ruime openingstijden. Onze 2 dochters gaan al bijna 6 jaar met zeer veel plezier naar het kinderdagverblijf en nu ook de BSO van Nijntje. Er wordt elke dag een vers bereide warme maaltijd aangeboden die onze kinderen heerlijk vinden. Basisvaardigheden zoals knutselen, verven, knippen en veters strikken worden geoefend en nog veel meer. In alle vakanties worden gratis activiteiten ondernomen zoals naar de kinderboerderij, kabouterwandelingen , bowlen en bijzondere speeltuinen. Mijn kinderen kijken steeds weer uit naar de terugkerende activiteiten als het sinterklaasfeest, het kerst- en paasontbijt, de koningsdagactiviteiten. Als ouder vindt ik de grote groepsruimte en de buitenspeelruimten met de ruime aanwezigheid van leidsters zeer fijn. Dat er ook nog extra activiteiten zoals zwemles, judo en dansen worden aangeboden is helemaal top!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Bieden judo, zwemles en dansen aan., Persoonlijk en kleinschalig.
Minpunten: geen minpunten te bedenken!

Mijn dochter gaat alweer 2 jaar naar Nijntje en ze vindt het er geweldig. De Juffies vinden het belangrijk om alle kindjes op de opvang (dus ook die van andere groepen) bij de naam te kennen en te weten welke ouders erbij horen. Ze proberen zoveel mogelijk rust op de groep te bewaren door vaste tijden aan te houden wanneer de kindjes gebracht en opgehaald worden en ook in vakanties zoveel mogelijk dezelfde Juffies op de groep te hebben. Er wordt gebruik gemaakt van een schrift om op te schrijven wat er die dag is gedaan, wat het kind heeft geleerd en wat ze gegeten en gedronken hebben. Ook de ouders kunnen hierin schrijven wat er op de dagen thuis is gebeurt en wat er van belang is om te weten voor de Juffies. Ze hanteren ook een sticker-systeem om te belonen voor zinderlijkheid en, in mijn dochters geval, wanneer ze praatte, want ze zei weinig op de opvang. Nu met de stickers praat ze honderuit. Mijn dochter zegt steevast als ik haar ophaal: ”Leuk hè, school”.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Ik heb 2 kinderen op het kinderdagverblijf. Onze oudste gaat helaas bijna naar school wat we erg jammer vinden maar gelukkig hebben ze ook een bso waar onze oudste dan ook naartoe gaat. De kinderen hebben het erg naar hun zin en gaan er met veel plezier naar toe. De warme maaltijd die ze bij nijntje serveren is helemaal een uitkomst, dit hebben wij in het begin niet gedaan maar al snel bleek dat ze te moe zijn om savonds nog warm te eten thuis. Leidsters zijn super lief voor de kinderen en ze hebben het altijd over ze als ze thuis zijn. We krijgen ook vaak te horen als de kinderen thuis zijn maar mama je kan niet zo lekker koken als joke 🙁 waar ik aan de andere kant wel blij om ben. Ik hoop dat we nog jaren met veel plezier gebruik kunnen maken van nijntje.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Flexibel,

Wij vinden het prettig om onze kinderen naar de opvang te bregen want ze hebben altijd veel plezier. En wij vinden het ook zeer prettig dat ze veel activiteiten doen met de kinderen en omdat het klein Schalig is want iedereen kent elkaar.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Warm eten, Bso en kinderdagverblijf, Sporten mogelijk

Wij zijn al 3 jaar bij het kinderdagverblijf en brengen 2 kinderen en die gaan met veel plezier daar naar toe. de oudste van 3 jaar gaat ook sinds kort naar peuterzwemmen en dat wordt verzorgd Door het kinderdagverblijf. En daar zijn wij als ouders erg blij mee en als wij zelf vrij zijn dan kunnen we andere leuke dingen doen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Veel activiteiten .leuk uitstapjes.sinterklaasfeest. De ochtendontbijtjes zoals Pasen en kerst

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

je kan geen dagen ruilen, dat is wel is jammer.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Ze zijn aardig, vriendelijk, zorgzaam.